App developer hos SkiNav IVS

Utlöper om 14 dagar

Vi er en nyopstartet virksomhed, der søger en studerende, fx en der mangler en semesterprojekt, som vil være med til at programmere og udviklle en ny app til devices. 

SkiNav IVS er en nyopstartet virksomhed, som gerne vil revolutionere markedet inden for skisportsoplevelser.

Vi ser en mulighed for at gøre skioplevelser langt mere brugervenlige og personlige for alle, uanset om brugeren er på skiferie med familien eller vennerne.

Planen er, at vi skal have en beta-version færdig, som kan testes til den kommende skisæson i 2020. Den færdige app skal kunne launches inden skisæsonen 2021.

Vi har fået lavet en mockup af app-strukturen, så du skal kunne arbejde ud fra en strukteret forretningsplan, og omsætte idéer til handling. Samtidig bliver du en nøgleperson i organisationen og vil få indflydelse på de endelige beslutninger i udvikling af app'en.

Hvis du har lyst il at være en del af et startup, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg på den fremtidige udvikling, så er SkiNav noget for dig!

For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at fortsætte i virksomheden efter projektets afslutning samt evt. andel i ejerskabet af virksomheden.

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i MyCareer är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten som du ingår med organisationer för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.