Paid Search Praktikant - Efterår 2019 hos s360

Paid Search Praktikant - Efterår 2019

Ønsker du at arbejde med Google Ads og blive klogere inden for et felt i konstant udvikling? Så er det dig, vi har brug for.

s360 er ét af Danmarks største online marketing bureauer med fokus på mellemstore og store virksomheder fra mange forskellige brancher. Vores tilgang er altid at tage udgangspunkt i den individuelle kunde for at hjælpe dem med at opnå den maksimale synlighed. Vi måler, dokumenterer, eksekverer og hjælper vores kunder til at forstå deres muligheder og begrænsninger.

Vores mål er at spotte talentfulde kandidater, der på sigt har mulighed for fastansættelse i s360. Er du én af dem?

Dine opgaver

Du bliver en del af vores skarpe Paid Search Team, hvor du vil komme til at arbejde med:

  • Planlægning af strategi for den enkelte kunde
  • Opsætning af kampagner og annoncer
  • Daglig optimering og vedligehold af konti
  • Periodevis kvalitetstjek- og kontrol

Hvem er du?

  • Du er dygtig til tal og erfaren bruger af Excel. Du er desuden god til at formulere dig på skrift, da der vil være en del dialog på mail
  • Det er vigtigt, at din stresstolerance er relativt høj og du trives i en travl og dynamisk hverdag
  • Du er ikke bange for at blive kastet ud i analyse- og optimeringsværktøjer

Hvad tilbyder vi?       

Vi tilbyder et spændende og afvekslende praktikforløb, der klæder dig på til at arbejde med vores kerneområder. Du vil få masser af frihed til at udfolde dig og masser af ansvar fra dag 1. Du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk team, der brænder for at hjælpe kunderne og vil være med til at gøre en forskel.

Vi har fællesarrangementer og teambuilding i løbet af hele året, der sørger for sammenholdet og gejsten på arbejdspladsen er i top.

Praktikperioden er ulønnet, men der er mulighed for fastansættelse efter endt praktik. Omfanget af praktikken vil typisk være 4-5 måneder.

Søg stillingen

Vi søger praktikanter til efteråret 2019, og ansøgningsfristen er den 31. juni 2019. Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når vi har fundet den rette kandidat.

Send ansøgning + CV med teksten: ”Paid Search praktikant” til Anders via ansøgningsknappen.