Markedsføring, grafisk design mm. ved launch af CXweb hos cxweb ivs

Har du lyst til at udbedre dine evner inden for marketing, grafisk design og reklamefilm?

Har du mod på at stå for centrale dele af lanceringen af et nyt softwareprodukt, til et kundesegment?

Så har vi et spændende projekt/praktik til dig, vi står lige inden lanceringen af vores første webapplikation CXweb Projekt og skal i den forbindelse have lavet en række kampagner og grafisk materiale.

Du vil skulle stå for en eller flere af følgende opgaver:

  • Designe og sammensætte materiale til kampagner på sociale medier
  • Udarbejde video materiale til salgsmæssige og undervisningsmæssige formål
  • Tage en række stemnings billeder og redigere dem til brug i undervisnings materiale, i kampagner og på hjemmesiden
  • Analysere kundesegmentet og skrive/tilpasse tekst til forskellige kommunikative formål

Du kan læse mere om virksomheden på www.cxweb.dk, hvis du finder opgaven interessant så kontakt os på info@cxweb.dk

Om CXweb:

Vi er primært en byggeteknisk software virksomhed. Vores mål er at udvikle tværfaglige processtyrings- og drifts- systemer til byggebranchen, alle med udgangspunkt i commissioning-processens principper. Virksomheden har på nuværende tidspunkt 1 produkt, ved navn CXweb Projekt som er et styringsværktøj til commissioning på byggeprojekter fra ide til aflevering.

Vores sekundære formål er at fremme udviklingen af commissioning i byggebranchen, hvor vi aktivt udbreder kendskabet til commissioning blandt branchens aktører. Derudover udvikler og vedligeholder vi forskellige frit tilgængelige faglige ressourcer omkring commissioning og relateret emner.

Til sidst engagere CXweb sig i det akademiske miljø, vi bidrager løbende til forskningsprojekter og hjælper med at udvikle studerendes praktiske kunnen, ved kontinuerligt at tilbyde praktikforløb til blandt andet ingeniør- og programmør- studerende.

Ansøg via “Ansøg Nu”-knappen.

Observera: De examensarbete och projekt som du hittar i MyCareer är inte på förväg godkända av ditt universitet. Du måste själv se till att de eventuella samarbeten som du ingår med organisationer för examensarbete och projekt blir godkända av din handledare eller kursansvarig.