Praktikplats inom Artificiell Intelligens! at DigitalTolk

DigitalTolk är den snabbast växande tolkförmedlingen I Sverige. Vi är en start up som startade 2016 med starka rötter inom det digitala arbetssättet. Vi jobbar ständigt på att ligga i framkant när det gäller digitala lösningar. Vi är en grupp eldsjälar som vill bidra till att göra skillnad i samhället. Dessutom har vi roligt tillsammans också!
Som praktikant hos oss kommer du att inga I en grupp av 3-4 personer som jobbar med vårt AI projekt. Vi kan erbjuda flexibla arbetstider, fräscha lokaler i Stockholm City (Slussen) och möjligheten att lära dig mer om AI programmering samtidigt som du får arbetslivserfarenhet. Din handledare är engelsktalande, vi ser därför att du kommer behöva ha relativt god kunskap i det engelska språket.
Vi söker en person med:

  • Erfarenhet av Python, JavaScript, Java eller liknande språk
  • Erfarenhet av att jobba med algoritmer och data structure/data science
  • Erfarenhet av natural language processing

Utöver detta söker vi en kreativ person som tar egna initiativ och inte är rädd för att komma med sina idéer. Vi hoppas även att du har en stark vilja att lära dig.
Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till ditt schema
Arbetstider: Kontorstider (flexibelt)
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till izabella@digitaltolk.se

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on MyCareer can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.