Online event

Digital alumnpanel om företagande

Lär dig mer om hur du startar och driver eget företag!

1 June 15:00 - 16:15 CEST

Add to calendar


Organised by Stockholm University

The event has passed

Få tips och råd samt möjlighet att ställa frågor till våra paneldeltagare:

  • Lotta Wirén tog examen från juristprogrammet 2004 och har även studerat kriminologi vid Stockholms universitet. I dag arbetar hon som advokat på KRIM advokater som hon är medgrundare till. Lotta är även grundare och drivande i KRIMpodden som lyfter aktuella ämnen inom försvarsadvokatens arbete.
  • Jonatan Tornberg, har läst företagsekonomi med inriktning finans vid Stockholms universitet (2018–2021). Han är grundare av företaget Sekando som hjälper arbetsgivare att anställa snabbare, enklare och rätt genom att matcha dessa med rekryterare för att tillsätta arbetsgivarnas roller. 
  • Isabelle Purits, har läst teatervetenskap vid Stockholms universitet 2005 och startade och drev företaget Entrée Paris i Paris som var specialiserat på att hjälpa internationella studenter och expats att komma på plats i staden.
  • Erik Mörk, har läst biologprogrammet och sedan doktorerat i marin ekotoxikologi vid Stockholms universitet. 2011 grundade han Svensk Ekologikonsult AB, som arbetar med ett brett spektrum av miljötjänster som t.ex. miljöinventering, provtagning, och förutsägelser kring miljöpåverkan.

Do you want to organise your own virtual event?