Vad är humaniora värt?

Välkommen till samtal och mingel om humanioras villkor och betydelse på framtidens arbetsmarknad.

22

May

Fackförbundet DIK:s expertgrupp för studenter (DIK student) presents

15:30 to 16:30   CEST

Vad är humaniora värt?

The event has passed

About Vad är humaniora värt?

DIK:s studentgrupp välkomnar till panelsamtal med fokus på humanioras status och villkor. Alla är välkomna och vi bjuder på wraps och kaffe.

På en arbetsmarknad som i allt högre grad präglas av digitalisering och automatisering, är kunskap inom humaniora av stor betydelse. Men hur rustas studenterna för den nya arbetsmarknaden? Vad krävs för att kopplingen mellan utbildning och arbetsmarknad ska stärkas, och för att arbetsgivare ska värdesätta utbildningar och kompetenser inom humaniora?

Medverkande: Gunilla Svantorp, ordförande i utbildningsutskottet (S) Niels Paarup-Petersen, ledamot utbildningsutskottet och ansvarig för digitala frågor (C) Fanny Forsberg Lundell, docent i franska, tidigare verksamhetsledare Humtank Hans Gennerud, ordförande i partnerkollegiet för Gullers grupp Anna Knoph, ledamot Saco studentråd Anna Troberg, förbundsordförande DIK Moderator: Nisha Besara

Tid: onsdag 22 maj 15.30-16.30 med efterföljande mingel.
Plats: Gula Villan Stockholms Universitet, Svante Arrhenius väg 33.

Seminariet arrangeras av fackförbundet DIK:s expertgrupp för studenter (DIK student). Alla är välkomna och ingen föranmälan krävs.

The event has passed

Location

Gula Villan, Svante Arrhenius väg 33, Stockholm, Sweden