Physical Event

Framtidsmässan 2019 i Stockholm - jobb inom offentlig sektor

Ta chansen att träffa arbetsgivare inom kommuner, myndigheter och region - arbetsgivare med starkt samhällsengagemang vill träffa dig!

4 April 10:00 to 16:00   CEST

Add to calendar

Frescati Sports Center, Svante Arrhenius väg 4, Stockholm, Sweden


Organised by Organizer

The event has passed

Framtidsmässan 2019 i Stockholm

Hämta" target="_blank">https://www.offentligsektor.nu/event?fbclid=IwAR1lhEvTZR0kqARVU36MhQxPOAyXdEdr_wPnnkwDw20DlOk355YNUbQOlDw">Hämta ut din gratisbiljett till Framtidsmässan! 

Bor du inte i Stockholm? Åk gratisbuss till Stockholm och mässan på Frescati," target="_blank">https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/events/gratisbussar-till-framtidsmassan-stockholm-2019/form"> här bokar du din bussbiljett! 

Välkommen till Framtidsmässan 2019 i Stockholm!
För sjätte året i rad är det dags för Framtidsmässan - Sveriges största karriärevent för och om offentligt sektor. Framtidsmässan är en heldag där universitet- och högskolestudenter och nyutexaminerade får träffa arbetsgivare i offentlig sektor från hela landet.

Ta chansen att träffa arbetsgivare inom kommuner, myndigheter och region. Det finns otroligt många karriärmöjligheter inom offentlig sektor och detta är ett perfekt tillfälle att fixa sommarjobbet, jobbet eller praktiken. Arbetsgivare med starkt samhällsengagemang ser fram emot att träffa dig!

Mer info: www.framtidsmässan.com/stockholm" target="_blank">https://www.framtidsmässan.com/stockholm">www.framtidsmässan.com/stockholm

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK

VAD: Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor
VAR: https://www.facebook.com/frescatisportscenter/" target="_blank">Frescati Sports Center
NÄR: Torsdagen den 4 april, kl. 10:00-15:30
HUR: Framtidsmässan är GRATIS! Allt du behöver är att hämta ut din gratisbiljett här: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.offentligsektor.nu%2Fevent%3Ffbclid%3DIwAR3b1_pSmxF1zu-b6lMpbhv5U0_jYewZhkcRd3pde_Ht8aOgjypJzK1pxHM&h=AT2j2YyL0p2OhBKCwovBAS_Oi2eZ2wFHORvT-ZGoFsdUVHtYvCaxlib7_OmpkeE3gXluDhXejEcRE1v7cHTWIy-w1mes9jb1W8MzadHhsvwvUmc9EW_pzvVLa4T1jVV8_g" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.offentligsektor.nu/event

Program

10:00 Dörrarna till Framtidsmässan öppnar!

10:30-10:50 Föreläsning Stora Scen: "Så får du drömjobbet"

Under denna föreläsning får du praktiska tips och råd kring intervjuteknik, din LinkedIn-profil och skriva CV.

11:00-12:00 Föreläsning Stora Scen: Alla Våra Ligg 

En av de mest efterfrågade föreläsarna från deltagare på Framtidsmässan 2018 är Amanda Colldén och Anna Dahlbäck som ligger bakom succépodden Alla Våra Ligg! Föreläsningen handlar om Orgasmglappet. Vad är det, tänker ni? Ja kom så får ni höra mer! Under föreläsningen kommer en Liggbox och Satisfyer Pro 2 att lottas ut – missa inte det!

13:00-13:45 Föreläsning Stora Scen: Psykologen Katarina Blom

I samarbete med Vision kommer psykologen Katarina Blom att hålla i en föreläsning om positiv psykologi och vetenskapligt välmående. Hon brinner för att sprida psykologisk hälsa och välbefinnande till organisationer såväl som individer, och tror på lärande genom att testa på, reflektera och träna på saker över tid.

13:50-14:10 Föreläsning Stora Scen: Majblomman

Majblomman är en ideell barnrättsorganisation som arbetar för att minska barnfattigdomen i Sverige. De samlar in pengar genom att barn och volontärer i hela Sverige deltar i försäljningen av majblommor varje år. Tack vare det kan Majblomman dela ut ekonomiska stöd till barn, informera om barns villkor och stödja forskningsprojekt för att förbättra barns villkor. Hör mer om hur du som student kan engagera dig!

14:40-14:50 VIP-insläpp till Jireel

Inför Framtidsmässan kommer du att kunna roffa åt dig armband som ger dig säker access till artisten Jireels spelning. Mer info om det kommer!

14:50-15:00 Insläpp för alla till Jireel

Om du inte lyckats knycka ett av de åtråvärda vip-banden till Jireels spelning har du fortfarande möjlighet att se spelningen. Kom i tid för att vara säker på att du får plats.

15:00-16:00 Spelning: Jireel

Framtidsmässan avslutas med att den hyllade artisten Jireel kör en exklusiv spelning. Under 2018 tilldelades Jireel priset "Årets Artist" och under 2019 tilldelades han priset "Årets HipHop". Som det ser ut nu är detta en av få spelningar i Stockholm under våren - missa inte det!

Framtidsmässan i Stockholm arrangeras i samarbete med Stockholms Stad och Stockholm Universitets Studentkår.

***BOR DU INTE STOCKHOLM? ÅK GRATISBUSS***
Vi vill att så många studenter som möjligt ska ha möjlighet att uppleva Framtidsmässan 2019 i Stockholm och därmed lära sig mer om sina karriärmöjligheter inom den offentliga sektorn. Därför kommer vi köra bussar från olika studentstäder till Framtidsmässan 2019 som är helt gratis för studenter!

Bussarna går från Uppsala, Gävle och Linköping. För att anmäla sig till bussfärden så gå in på https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/stockholm?fbclid=IwAR0SVgcnxRi1fWrjaXOMR1ZVJfhPZIGMxX0l9bVIyom3B2awH3uvVX4EAXw" rel="nofollow noopener" target="_blank">https://www.xn--framtidsmssan-jfb.com/stockholm


How to get to Framtidsmässan 2019 i Stockholm - jobb inom offentlig sektor


Do you want to organise your own virtual event?